Image
Hoitajamakasiini Oy on Vaasalainen, kolmen sairaanhoitajan perustama hoiva-alan henkilöstövuokrausyritys. Tavoitteemme on auttaa asiakkaitamme paikkaamaan henkilöstön vajetta tarjoamalla osaavaa henkilökuntaa.

Henkilöstövuokraus on yksi osa ratkaisua sotealan henkilöstöpulaan. Yhä useampi hoito- ja hoiva-alan ammattilainen haluaa keskittyä työhön ja tehdä sen muun elämän ehdoilla.

Meiltä saat osaavaa ja motivoitunutta henkilökuntaa akuuttipuutoksiin sekä sijaisuuksiin.

Asiakasyritysten tarpeiden ja toiveiden toteuttaminen ovat toimintamme perusajatuksia. Meiltä saat kokonaisvaltaisen ratkaisun. Maksat vain käyttämästäsi työvoimasta.

Kauttamme saat vaivattomasti vuokratyöntekijän tarpeeseesi.

Tarjoamme myös räätälöityjä koulutuspaketteja.

Odotamme yhteydenottoasi.
044 7588449 / info[at]hoitajamakasiini.fi
Hoitajamakasiini etsii vuokratyöntekijöitä erilaisiin sairaanhoidon tehtäviin. Jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.


Ole hyvä ja täytä vaadittavat kentät.
Ole hyvä ja täytä vaadittavat kentät.
Ole hyvä ja täytä vaadittavat kentät.
Ole hyvä ja täytä vaadittavat kentät.
Hei! Me olemme Hoitajamakasiini!

Arja-Johanna, Kaj ja Kjell, kolme sairaanhoitajaa jalat tukevasti Pohjanmaan maaperässä ja hihat ylös käärittyinä sairaanhoidossa.

Yhdessä meillä on lähes 80 vuoden kokemus sairaanhoidosta ja terveydenhuollosta. Olemme nähneet melkein kaiken erikoissairaanhoidossa, perusterveydenhuollossa, akuuttihoidossa ja eri osastoilla, niin julkisella kuin yksityispuolella.

Olemme nähneet henkilöstöpulan eskaloituvan hoitoalalla vuosia ja päätimme - Nyt on aika paikalliselle, tehokkaalle ja kaksikieliselle henkilöstövuokrausyritykselle, jossa laatu on keskiössä!

Palveluksessanne!
dq4a7451web.jpg